Bericht versturen
Thuis

Guangzhou Huitong Machinery Co., Ltd.

Van goede kwaliteit op zwaar werk berekende graafwerktuigemmer voor verkoop
Wij probeerden onze eerste orde in 2018, die twee jaar was nadat I mijn adreskaartje met Alice in conexpo India van Bauma van 2016 ruilt. Onze leverancier beëindigde onze orde niet op tijd, en het zal rond 100.000 USD verliest aan ons veroorzaken. Dat is toen wij Huitong de eerste keer probeerden. Huitong is goed bij het behandelen van spoedorden, en de kwaliteit is zeer goed.

—— Mr.Varun, Handelaar, India

Ik werk met Huitong de eerste keer toen ik mijn het invoeren zaken begon. Ik heb ton marktinzicht van Jeremy. Hij is zulk een goede vriend die zeer verdraagzaam aan mijn slechte bui is. In 2017, hielp Jeremy me een probleem van vrachtbrief behandelen, dat door me wordt veroorzaakt. Huitong benadrukt altijd dat wij het probleem zouden moeten behandelen zodra het voorkomt.

—— Mr.Stanislav Lilov, Bulgarije

Wij begonnen samengewerkt met Huitong vanaf 2017, zijn zij eerlijk, professioneel, help ons altijd slove problemen bij de eerste stap, kopen wij graafwerktuiggehechtheid van Huitong in één einde, delen wij marktinzicht zoals een goede vriend. Houd van Hun Werk.

—— Sony

Ik ben online Chatten Nu

Guangzhou Huitong Machinery Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Guangzhou Huitong Machinery Co., Ltd. Guangzhou Huitong Machinery Co., Ltd. Guangzhou Huitong Machinery Co., Ltd. Guangzhou Huitong Machinery Co., Ltd. Guangzhou Huitong Machinery Co., Ltd. Guangzhou Huitong Machinery Co., Ltd. Guangzhou Huitong Machinery Co., Ltd. Guangzhou Huitong Machinery Co., Ltd. Guangzhou Huitong Machinery Co., Ltd. Guangzhou Huitong Machinery Co., Ltd.
Company's Gate Steel Warehouse Front Desk Clearing The repair and Installation workshop Welding Workshop Welding Workshop Welding Workshop CNC Cutting Sales Team
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Wereldwijd
Merken : Huitongmachines
Aantal werknemers : 100~150
Jaarlijkse omzet : 2,000,000-3,000,000
Opgericht Jaar : 2011
Export pct : 80% - 90%

Guangzhou Huitong Machinery Co., Ltd.

 

Bedrijfprofiel

Co. van Huitongmachines, Ltd is een professionele fabrikant met zich het concentreren op graafwerktuiggehechtheid en aanpassende delen productie. Gevestigd in Guangzhou, China, waar dichtbij aan Hongkong. Het bedrijf werd gevonden op 2010. In het verleden de tien jaar, leveren wij producten aan handelaars en bedrijven als: Sany, Kato, Hyundai, KOMATSU. enz. in China, met concurrerende prijs en hoog - kwaliteit. In 2014, verwierven wij ISO-certificatie; in 2018, verwierven wij nationale het bedrijfcertificatie van high&newtechnologie en kregen financiering van de overheid; in 2019, zijn wij één van de tien stichters van de Industrievereniging van de Bouwmachines van China. De huidige installatie behandelt een gebied van ongeveer 6500 vierkante meters, gaat de totale werknemers naar 60 met een hoger technisch team van 6 ervaren lid. De strategie van beperkte kwaliteitscontrole is wat onze productpopulor in Austirla, Nieuw Zeeland, Zuid-Amerika, Japan, en de meeste Aziatische landen maakt.

 

Guangzhou Huitong Machinery Co., Ltd.

 

HT Producten

HT producten met inbegrip van gehechtheid en aanpassende delen. Wij introduceren geavanceerde machines aan onze productie en houden goed onze werknemers - die, worden opgeleid onze kwaliteit in het hoge niveau constant te handhaven. HT Graafwerktuiggehechtheid met inbegrip van: De Emmer voor algemeen gebruik, Op zwaar werk berekende Emmer, Duimemmer, Skeletemmer, Hark, Schulpzaag, grijpt, Snelle Koppeling, Sinaasappelschilgreep, Trillingshamer, Steen, Hydraulische Pulverizer vast. het Graafwerktuig Aanpassende Delen van enz. en HT met inbegrip van: Snak Bereik, Hoge Bereikvernieling, Standaardboom, het Verkorten Boom, Pilling-Boom, Dipper Uitbreiding.

 

Guangzhou Huitong Machinery Co., Ltd.

                              

Tentoonstelling
Wij woonden veelvoudige tentoonstelling bij die jaarlijks, omvat: Tchang-cha CICEE (van het de Bouwmateriaal van Tchang-cha de Internationale Tentoonstelling), BICES (Internationale de Bouwmachines van Peking, Bouwmateriaaltentoonstelling), Bauma India, Bauma Shanghai.etc.
Wij introduceren onze producten, beantwoorden vragen, meedelen marktinzicht met onze klanten op de tentoonstellingen.

 

Guangzhou Huitong Machinery Co., Ltd.

 

Geval

In het verleden de tien jaar, helpen wij onze cliënten verwierven talloze projecten door hen van hoogte te voorzien - kwaliteitsproducten in een concurrerende prijs en een superieure levertijd. Er is altijd een goedkopere prijs op de markt, wat wij zijn willen producten in een redelijke prijs en een gewaarborgde kwaliteit aan „belemmering“ te vervaardigen onze klanten uit naverkoopproblemen. HT producten gingen over de hele wereld, hoofdzakelijk in landen zoals: Japan, Mexico, Nieuw Zeeland, Austrila, Maleisië, Afrika, India. enz. Wij streven naar het verstrekken van onze klanten de beste geschikte gehechtheid en helpen u sterk op de markt verklaren.

Guangzhou Huitong Machinery Co., Ltd.

 

 

Contactgegevens
Guangzhou Huitong Machinery Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Tang

Tel.: 86-18922117251

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

De Hark van de graafwerktuigborstel

De Hark van de het Graafwerktuigborstel van het legeringsstaal, de Hark van het Graafwerktuiglandschap Met hoge weerstand

De slijtvaste Norm van de de Borstelhark van het Staalgraafwerktuig met de Certificatie van ISO 9001

Hoge de Borstelhark van het Betrouwbaarheidsgraafwerktuig, de Gehechtheid van de Graafwerktuighark voor Landopheldering

De hoge het Landopheldering van het Duurzaamheidsgraafwerktuig harkt gemakkelijk Uitwisselingen met Emmer

Mechanisch grijp vast

Het niet Draaibare Mechanische Graafwerktuig grijpt Taaie Materiële Hoge het Werk Sterkte vast

De Rots van het rode Kleurengraafwerktuig grijpt Gemakkelijke Verrichtings Uitstekende Prestaties vast

Het graafwerktuig maakte Mechanisch vast vastgrijpt, Q345B-grijpt de Steen van het Graafwerktuighout vast

De hydraulische Multifunctionele Beschikbare de Douanedienst van de Graafwerktuig Mechanische Greep

Hydraulische Stapelhamer

Compacte Graafwerktuig Opgezette Vibro Hamer, Hydraulische Opstapelende Hamers voor Graafwerktuigen

Hydraulische Stapelhamer met hoge weerstand voor het Drijven van en het Halen van Diverse Vormenstapels

OEM Beschikbaar Hydraulisch van de het Graafwerktuiggehechtheid van de Stapelhamer Lang de Dienstleven

Goede de Hamer Blauwe Kleur van de Stabiliteits Hydraulische Stapel met de Certificatie van ISO 9001

Vraag een offerte aan

E-Mail | Sitemap

Privacybeleid | China Goed Kwaliteit De Emmer van de graafwerktuigrots Leverancier. © 2020 - 2023 excavatorrockbucket.com. All Rights Reserved.